Asus Padfone 2 jõuab Eestisse detsembri alguses – 799 EUR

Nutitelefoni ja tahvelarvuti hübriid Asus Padfone 2 jõuab Euroopas ja sealhulgas ka Eestis müügile detsembri alguses. Hinnaks saab 32 GB mudelil ca 799 EUR. 64 GB mudeli hinnaks saab ca 899 EUR.

16 GB mudel jõuab müügile veidi hiljem. Hinda veel ei tea, kuid eks see saab loogiliselt olema ca 699 EUR.

Telefoni operatsioonisüsteemiks on Android 4.0 Ice Cream Sandwich, millele lubatakse kohe kohe järgmise taseme Jelly Bean uuendust. Tahvelarvuti südameks oleva nutitelefoni ekraani suurus on 4,7 tolli, tagakülje kaamera 13 megapikslit ning protsessoriks Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 (4-tuumaline 1,5 GHz, 2GB).

Padfone Stationi nimeline tahvelarvuti, mille sisse sa oma nutitelefoni uputad on 10,1 tollise ekraaniga, aku võimsus on sellel 5000 mAh. Telefoni aku võimsus on 2140 mAh. Kogu combo kaalub kokku 649 grammi, millest telefon siis 135 grammi.

Tavapäraselt nutitelefonide maailma momendi tippmudelitele on telefonil kiire LTE ühenduvus ning NFC võimekus.

Lisa kommentaar