Google Maps rakendus jõudis iPhone omanikke päästma

Alates tänasest on iPhone omanikel võimalik endale alla laadida uus Google Maps rakendus, mis asendab seni telefoniomanikke peamiselt võssa juhatanud Apple enda kaardirakendust.

Esialgsete kommentaaride kohaselt töötab Google Maps uue iPhone peal suurepäraselt ning sisaldab muuhulgas hääljuhtimise funktsiooni. Samuti on rakenduses kohalike huvipunktide otsing, ühistranspordi juhised, Street View ja palju muud.

Apple uue iPhone 5´ga tuli kaasa ka uus operatsioonisüsteem iOs 6, milles oli Apple enda lapsekingades ebatäpne kaardirakendus. Selle rakenduse liig varajase turule toomise tõttu kaotasid töö ka mitmed Apple juhtivtöötajad.

iPhone omanikud pidid pimeduses kobama alates selle aasta septembri keskpaigast kuni tänaseni, kui Google Maps rakendus lõpuks Applele söödavaks lihviti.

Lisa kommentaar