LG uue nutitelefoni reklaamvideo

LG Optimus G Pro 5,5-tollise ekraani resolutsioon on 1920×1080, südameks nelja-tuumaline Krait 300 protsessor võimsusega 1,6 GHz, kiibistik firma Qualcomm Snapdragon 600. Muutmälu maht on 2 GB ning salvestusruumi on 32 GB jagu. See on laiendatav lisa mälukaardi abil.

Tagakülje LED välguga kaamera megapiksleid on 13, esikülge kaunistab 2,1 megapiksline kaamera. Uue funktsioonina on telefoni kahe kaameraga võimalik teha samaaegset videot ning selle tagajärjel tekkivas tulemuses kuvatakse esikülje kaameraga jäädvustatu väikese liikuva pildina põhikaameraga jäädvustatud video nurgas.

Optimus G Pro operatsioonisüsteemiks on Android Jelly Bean 4.1. Aku võimsus on 3,140 mAh ning samuti on lisatud juhtmeta laadimise tugi. Telefoni suuresitlus on selle kuu lõpus toimuval mobiilikonverentsil MWC.

Lisa kommentaar