HTC uus nutitelefon One tuleb Eestis müügile aprillis

HTC uus 4,7-tollise ekraaniga nutitelefon One tuleb Eestis müügile aprilli jooksul ning hakkab maksma orienteeruvalt 600 eurot. HTC One võistleb konkurentide lipulaevade Sony Xperia Z, LG Optimus G Pro ning Samsung Galaxy SIII´ga.

HTC One sisuks on uusim Qualcomm Snapdragon 600 kiibistik ning nelja-tuumaline Krait 300 protsessor võimsusega 1,7 GHz, muutmälu suurus on 2 GB.

Uue nutitelefoni kaamera sensor on 4 megapiksline. HTC sõnul on tegemist nn ultrapikslitega, mis on hulga suuremad kui tavaliste nutitelefonide pikslid ning parandavad väidetavalt oluliselt pildi kvaliteeti ning seda ka hämaras pildistades. Kaameral on ka güroskoobil põhinev värinastabilisaator, millest on palju kasu näiteks video tegemisel.

HTC on salvestusruum on sõltuvalt mudelist kas 32 GB või 64 GB ning seda lisa mälukaardi abil laiendada ei saa. Ühenduvuse poolel on kõik vajalik olemas – LTE, NFC, Wi-Fi, Bluetooth 4 ja GPS.

Uus mudel on alumiiniumist kestas ning 9,3 mm paks. Esiküljel on kaks kõlarit ning kestvuse eest hoolitseb 2,300 mahutavusega aku, mida ei saa vahetada. Telefoni peal asetsev sisse/välja lülitamise nupp on läbipaistev ning sellel on ka infrapuna liidese funktsioon.

Lisa kommentaar