Rockstar toob GTA Vice City detsembris nutitelefonidele

Mängude tootja Rockstar toob järjekordse osa Grand Teft Auto seeriast nii Androdi kui iOs op süsteemi kasutavatele nutitelefonidele. 6ndal detsembril saab endale hankida seni arvutitel ja mängukonsoolidel mängitava populaarse GTA Vice City.

Seni on teada antud järgmised telefoni mudelid, millel see mäng tööle hakkab:

Apple iOs: iPad, iPhone 4, 4S & 5, iPod touch 4th & 5th generatsioon

Android: Motorola Razr, Razr Maxx, Razr Maxx HD, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, HTC One X, HTC One S, HTC Evo 3D, HTC Sensation, HTC Droid Incredible 2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Note 1 & 2, Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S, P, T & TL, Sony Walkman Z Series Media Player, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Google Nexus 4

Android tahvelarvutid: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Samsung Galaxy Tab 2, Samsung Galaxy Note 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, HTC Flyer, Google Nexus 7, Google Nexus 10

Mäng hakkab Apple App Store´i ja Google Play poes maksma ca 3,9 euri. GTA sarjast on momendil mobiiliseadmetele saadaval Grand Teft Auto III, hinnaga 4,62 euri.

Lisa kommentaar