Apple teenis oodatust suurema kasumi – 10,2 miljardit dollarit

Aktsia kohta teeniti kasumit 11,62 dollarit. Analüütikud ootasid kasumiks 10,18 dollarit aktsia kohta. Selle aasta esimese kvartali käive oli 45,6 miljardit dollarit. Eelmise aasta sama perioodiga võrreldes kasvas käive 4,6 protsenti ja kasum 15,2 protsenti.

Samuti teatas Apple eile, et suurendab aktsiate tagasiostu programmi mahtu 30 miljardi dollari võrra 90 miljardi dollarini. Veel tõstetakse dividendide mahtu 8 protsendi võrra, mis tähendab, et ettevõte maksab aastas dividendidena välja ca 11 miljardit dollarit. Uudise peale kerkis Apple aktsia järelturul ligi 8 protsenti.

Rohkem – http://techcrunch.com/2014/04/23/apples-stock-surges-in-after-hours-trading-following-earnings-beat-promise-to-return-more-cash-to-investors/

 

Leave a Reply